Toiminta

Toimintamme keskiössä ovat kokoontumisemme. Kylähullut Kulkurit järjestää vuosittain kaksi virallista ja useita epävirallisia kokoontumisia. Virallisten kokoontumisten ajat ovat perinteisesti olleet keväällä heti koulujen päättymistä seuraavana viikonloppuna, sekä syyskuussa ensimmäisenä kokonaisena viikonloppuna. Epävirallisia kokoontumisia on pitkin kesäkautta. Talvikaudella tapaamme yleensä myös kerran, tosin tällöin kalusto jää kotosalle ja näemme toisiamme esimerkiksi kylpyläviikonlopun merkeissä.
Tapaamisissa pääpaino on mukavalla yhteisellä oleskelulla: vaihdamme kuulumiset, jaamme rakennusvinkit ja vietämme aikaa rennon letkeästi hullussa seurassamme. Etenkin virallisissa tapaamisissa leikkimielisiä kilpailuja ja muuta ohjelmaa järjestämme niin lapsille kuin aikuisillekin. Kevään kokoontumisessa on perinteisesti järjestetty myös uusien jäsenien kaste, jossa viimeistään Kylähulluus tulee virallistettua.
Tapaamisistamme tiedotetaan tarkemmin mm. keskustelupalstalla sekä Facebook-ryhmässä.

Kylähullujen Kulkureiden epävirallinen tapaaminen Manamansalossa heinäkuussa 2019.
Kylähullujen Kulkureiden epävirallinen tapaaminen Manamansalossa heinäkuussa 2019. Kuva: Olavi Ohukainen, Kylähullu Kulkuri nro 174

Teksti: Eeva Ahervuo, Kylähullu Kulkuri nro 149