verkkosivustoni päivitys "oma matkailuvaunun rakentamisen taika"

Kerro omasta projektistasi
EddyLammens
Renkaiden potkija
Viestit: 3
Liittynyt: 21 Tammi 2022 11:01
Location: Vorchten

verkkosivustoni päivitys "oma matkailuvaunun rakentamisen taika"

Viesti Kirjoittaja EddyLammens »

Noin 20 000 km:n jälkeen on aika päivittää nettisivut de-magie-van-het-bouwen-van-je-eigen-camper.nl. Jokaisen pitkän ajon jälkeen teen listan asioista, joita haluan käyttää. säädä se verkkosivustolla. Muutoksia tehdään myös vastauksena lukijoiden kommentteihin sekä tekstissä että kuvissa. Mainitsen tässä lyhyesti luetteloni kohdat:
- Sähkö: Vaihdoin epäluotettavaksi pidetyn 100ah sulakkeen (suositeltuun) 100ah värähtelevään pääkytkimeen, valokuvasäädetty
-Sahaus : useisiin sahausharjoituksiin käytin Boschin monitoimityökalua, joka mahdollistaa käytön pienessä tilassa. Näytetään työkaluilla
- Väliaikainen suihku: Olen asentanut wc-huoneeseeni hanallisen suihkupään ja 3 m pitkän letkun, jota voin käyttää sekä sisällä että ulkona. Pese hiuksesi ja käy kylmässä suihkussa, jos se on erittäin kuuma. Kuvia lisätty. Tein myös ylimääräisen hyllyn.
- Jätesäiliön tuuletus: Jätesäiliön canteen tein tuuletusreiän, koska tiskialtaan viemärin hanhenkaula estää tuuletuksen, mikä on myös tarkoitus. Ilma poistuu lattiassa olevan reiän kautta putken kautta, joka sopii tarkasti reikään.
- Selkätyynyn ankkurointi: Kiinnitin selkätyynyn sohvalle tarranauhalla
- Ruokalaatikko sängyn alle: Sängyn alle avotilaan tein laatikon, jonka voin tarvittaessa vetää sängyn alta ja johon laitan tarvikkeilla täytettyjä astioita. Ajon aikana laatikko on ankkuroitu bajonettilukoilla estämään tahaton liukuminen ulos. Kontit on kiinnitetty syvennyksiin ja ohjausköysiin.
- Kuvien säätäminen: Muokkasin lopputuloksen kuvat vastaavasti ja laitoin myös kaikki säädöt asianmukaisiin luokkiin ja poistin otsikon "säädöt".
- Kumireunat: lopuksi varustin yläkaappien reunoihin suorakaiteen muotoisen kumisen nauhan, joka tekee niistä näyttävämmän ja lievittää kipua päähän osuessaan.
Kiitos aikaisemmista kommenteista ja odotan mahdollisia kommentteja.

Ystävällisin terveisin,

Eddy