Sivu 1/1

lattialuukut

Lähetetty: 18 Joulu 2017 07:51
Kirjoittaja Miikka_R
Moikka. Eli ongelmana on etummainen luukku jota en saa auki. crc:tä on sinne työnnetty vaikka ja kuinka ja kaikkea yritetty. jos jollaain olisi kikkaa millä sen neljö avaimella olevan lukon saisi auki olisin erittäin kiitollinen. Nuo Wurth:in yms avaimet kun ovat jotain silumiinia eivätkä kestä vääntöä. oletan että sen alta paljastuu syy toimimattomaan ohjaustehostimeen

Re: lattialuukut

Lähetetty: 18 Joulu 2017 09:25
Kirjoittaja BussMAN
Kunnollinen teräs avain vois onnistua,avainta vasaralla koputtelu herkistää, ruostumalla nuo salvat jumittuu,esim 3/8 hylsysarjan jatkovarresta smirkaamalla tulee hyvä avain. Jos 4 lukolla riittää kun saa sivuista ja toisen pään auki luukku nousee. Ellei muuten onnistu, Vähiten vahinkoa kun lyö pultilla lukon reiästä lukon irti, niin säilyy luukku ehjänä.Voisko lukot olla auki mutta luukku on tartuksissa??
( osa luukuista pysyy lukitsematta, ne jotka löysästi voi avautua ajossa ilmavirran paineesta.)

Re: lattialuukut

Lähetetty: 18 Joulu 2017 10:45
Kirjoittaja Miikka_R
Niin täsmennyksenä että luukun lukossa on se neljötappi ja avaimen pitää siis olla sellainen joka menee tapin ympärille. luukku on kahdella lukolla ja kohta tosiaan lähtee kuviosahalla irti ja sitten vaan uutta luukkua rakentamaan. Kiitos kuitenkin vinkeistä koitetaan soveltaa parhaan mukaan.

Re: lattialuukut

Lähetetty: 18 Joulu 2017 15:25
Kirjoittaja Mimyy

Re: lattialuukut

Lähetetty: 18 Joulu 2017 18:11
Kirjoittaja Miikka_R
juu näyttäis hyvältä mutta jos muistan oikein niin on juuri 8mm mitä tossa listassa ei näkynyt. tarkistan huomenna ku taas kulkimen lähellä.