Sivu 1/1

Invertterin kaukosäätimistä

Lähetetty: 19 Heinä 2019 21:43
Kirjoittaja [Tenio]
Inverttereitä tuumailin, että monessa tuntuu olevan vanha puhelintöpseli (tai ainakin sen kokonen) remote-liittimenä. Mutta onko kukaan perehtynyt siihen paremmin, että mitäs dataa sieltä saadaan ulos vaiko vaan on/off-kytkin? Ja onko noi kuinka standardeja, että käyvätkö ristiin eri valmistajien kaukosäätimet? Kovin monimutkasta avaruustekniikaahan sen kaukosäädinkapulan sisällä ei varmaan oo.

Itellä nyt invertteri (waeco) hankinnassa jossa toi remote-paikka on, mutta kaukosäädintä tohon ei tunnu olevan tarjolla järkevään hintaan, joten teen itte ja säästän.

Mutta ennen kun savut tulee invertteristä pihalle niin kysyn onko jollakin jotain tietoo tosta liittimestä ja sen tarjoomista mahdollisuuksista?

Re: Invertterin kaukosäätimistä

Lähetetty: 19 Heinä 2019 22:43
Kirjoittaja Rosvolinna
En usko, että käyvät ristiin. Jokainen kiinantehdas on tehnyt oman pinnijärjestyksen. Kokeile kaivaa netistä tuon mallisi huoltomanuaali/kytkentäkaavio.

Re: Invertterin kaukosäätimistä

Lähetetty: 19 Heinä 2019 23:46
Kirjoittaja VeihtiPekka
Villi veikkaus että kaukosäädin on jonkin sarjaliikenneväylän päässä, CAN, Modbus tms. Saattaa vertin valmistajalla olla myös oma ei standardi protokolla.