Sivu 1/1

Sponssi vuosimallia 2018

Lähetetty: 07 Touko 2018 22:12
Kirjoittaja only4pro
Tässä olisi tämänvuotinen "kaffekorvauspyyntö". Hintahaarukka on ollut 3e - 150e, omatunnon mukaan saa tarjota kaffet ja vielä pullat päälle jos siltä tuntuu. Vapaaehtoistahan tämä kaikki on tietenkin.

Laitetaan kohta sitten taas uusi äänestys tämän vuoden väristä. Voitte laittaa ideoita väristä tähän ketjuun ja sitten teen äänestyksen niitten perusteella.

Kyseessähän on nettisivuston kylahullutkulkurit.fi ylläpidon sponsoroinnista, jolla ei virallisesti ole mitään tekemistä "epävirallisen" kylähullutkulkurit porukan kanssa, vaikka paljon samaa porukkaa liikkuu siellä kun täällä. Paljon yhteistyötä kuitenkin on että esim. nimimerkin alla oleva jäsennumero on juuri tämän "epävirallisen" porukan jäsennumero.

Laitan tilitiedot tuohon alemmas, mutta tähän vähän käytännön asioita. Teen tähän listan jonka voi helposti kopioida nettipankkiin ja sitten vastata niihin kysymyksiin "Kyllä/Ei,En".

Yksi kysymys on "Haluatko kuitin". Mikäli vastaat kyllä, teen nimellesi oman kuitin jonka lähetän YV:nä. Ne jotka vastaavat En, teen yhden koonti kuitin jonka toimitan kirjanpitäjälle, näin minulta säästyy vähän töitä.

Siinä on myös sellainen kohta kuin "Piilotettu", eli jos siihen laitat "Kyllä" en merkaa kyseistä tunnusta Sponsoriksi, vaan näkyy muille ns. normaalina käyttäjänä. Kannattaa myös laittaa YV:tä jotta varmasti huomaan että haluat olla incognito.

Pidetään vaikka eräpäivänä 27.5 niin kaikki suoritukset tulee samalle kuukaudelle, helpottaa kirjanpitoa. Toki saa senkin jälkeen maksaa mutta jos mahdollista toukokuun puolella niin olisin kiitollinen.

Tärkeää: Muista laittaa käyttäjätunnus mukaan.


Saaja: TN-Services
Saajan tilinumero: FI88 8000 2350 3586 50
SWIFT/BIC: DABAFIHHPankin viestikenttään:
Sponsorimaksu 2018 Kylähullutkulkurit.fi nettisivusto
Käyttäjätunnus: "Laita tähän nimimerkkisi"
Haluatko kuitin: En
Piilotettu: EiTulen tässä alkukesällä/kesällä siirtämään sivuston uudelle palvelimelle. Oli tarkoitus tehdä oma palvelin kotiin (tai se on kyllä jo olemassa ja siellä pyörii beetta versio foorumista) mutta löysin kuitenkin edullisen palveluntarjoajan ulkomailta, kuitenkin lähes naapurissa eli Tanskassa. Samalla mahdollisesti joudun lopettamaan sähköpostin tarjoamisen mutta palailen siihen myöhemmin sekä olen suoraan yhteydessä heihin jolla on @kylahullutkulkurit.fi sähköpostiosoite. Ainakin tulee uudet tunnarit ja palvelimet sähköpostille.

Re: Sponssi vuosimallia 2018

Lähetetty: 12 Touko 2018 01:30
Kirjoittaja Pilotti
Tuota noin, laitat viestin toukokuun alussa ja toivot mielellään maksua huhtikuun puolella. Hmm... :)

Re: Sponssi vuosimallia 2018

Lähetetty: 13 Touko 2018 22:21
Kirjoittaja only4pro
Korjattu, käytetty samaa tekstiä kun viime vuonna mutta tuo kohta unohtui korjata

Re: Sponssi vuosimallia 2018

Lähetetty: 16 Heinä 2018 00:01
Kirjoittaja Captainkidd
Sponsorimaksu 2018 Kylähullutkulkurit.fi nettisivusto
Käyttäjätunnus: Captainkidd
Haluatko kuitin: En
Piilotettu: Ei

Re: Sponssi vuosimallia 2018

Lähetetty: 25 Helmi 2019 16:37
Kirjoittaja KajNyy1
Taidan olla menneen kauden sporoiva mutta ei sitä. Enään kannata korjata

Re: Sponssi vuosimallia 2018

Lähetetty: 07 Loka 2019 16:26
Kirjoittaja Meiltähän tämä käy
Voi, onko multa jäänyt tällainen ponssi huomaamatta, miten voin/ kerkiän korjata tämän epäkohdan ?