Sivu 1/1

Mustikkamaa / Korkeasaari

Lähetetty: 24 Touko 2017 22:36
Kirjoittaja Zuikkis
Onkos kukaan yöpynyt Mustikkamaan asvalttiparkkiksella, siinä mistä Korkeasaareen mennään? Google vihjasi että siellä ei ainakaan virallisesti saisi yöpyä, mutta miten käytäntö lienee?

Tossa olisi lapsiperheelle mukava viikonloppuohjelma, on eläintarhaa ja uimarantaa ja Korkee seikkailupuisto sun muuta. Ja voisi sitä uutta hienoa kävelysiltaa pitkin mennä kaupungillekin.

Re: Mustikkamaa / Korkeasaari

Lähetetty: 25 Touko 2017 21:08
Kirjoittaja Sprinter
Yöpyminen ja leiriytyminen on eri asiat. Ellei parkkeeraus rajotteita ole hissun kissun vaan yöpuulle, mun mielestä. Pitää grillit ja pirttikalustot ruumassa.

Re: Mustikkamaa / Korkeasaari

Lähetetty: 26 Touko 2017 12:38
Kirjoittaja Zuikkis
Joo noin se on, pysäköidyssä autossa saa kyllä ihan laillisesti yöpyä. Mutta jos yön yli pysäköintikin on kielletty, silloin ei oikein ole mahkuja..

Re: Mustikkamaa / Korkeasaari

Lähetetty: 27 Touko 2017 09:42
Kirjoittaja Rosvolinna
Luulisi, että siellä voi päivän viettää. Intuitioni sanoo yöpymisestä - virkavalta tulee koputtelemaan aamuyöstä ja kyselemään kaikkea kivaa. On siellä tuppereita kaikkien maiden kilvillä ja rekkanuppeja nähty.

Yöksi menisin Herttoniemen / Roihupellon teollisuus alueelle kadunvarteen ja päiväksi tuonne Mustikkamaalle. Puskaparkkaaminen on herkkä laji ja Korkeasaar-region ei ehkä ole helpoimmasta päästä.

Re: Mustikkamaa / Korkeasaari

Lähetetty: 29 Touko 2017 01:22
Kirjoittaja kulkuri
vaikka sitä uutta kävelysiltaa menee niin on pitkä matka keskustaan :wink:
...tosin kaikki on suhteellista :lol:
rauhallisen yö paikan saatte noilla rosvolinnan ohjeilla :wink: