Kylähullut Kulkurit
http://kylahullutkulkurit.fi/forum/

Kislex 2018 Steigen
http://kylahullutkulkurit.fi/forum/viewtopic.php?f=7&t=7499
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Lahti32 [ 11 Heinä 2018 00:42 ]
Viestin otsikko:  Kislex 2018 Steigen

Piipahdettiin taas Norjassa.

39-vuotias saunabussimme lastattiin 16 kaverilla, ostettiin evästä mukaan ja lähdettiin 16. kerran Kislex-reissulle Norjaan. Paikaksi valikoitui Steigen Sjöhus, sama kuin viime vuonna, erittäin toimivien palveluiden myötä.

3 hyvää venettä, 260 litraa bensiiniä, kaksi mökkiä ja kalavehkeet. Sauna lämmin nonstoppina, grillistä kokolihaburgereita, vuorokausirytmille hyvästit heti alkuun, merestä ruijanpallasta 8 kappaletta, suuria seitä ja mm 14,5 kg turska. Suuret ruijanpaltaat karkasivat järkiään. Yksi parikymmentäkiloinen saatiin veneen viereen ja ehdittiin jo tuulettaakin mutta silloin se lähti eikä voinut sille yhtään mitään. Yksi jättiläinen kiskaisi 53kg siiman poikki yhdellä nykäisyllä. Myös valas nähtiin vilaukselta, sekä pyöriäisiä ja merikotkia.

Hyvä reissu. Takaosaston takkahuoneen seinäsängyt pitää seuraavaksi vahvistaa, ei kestänyt satakiloisia ukkoja heittää tietyön hidasteessa kattoon ja takaisin. Muita kalustomenetyksiä ei tullut.

Norjassa on pitkiä yksikaistaisia kapeita siltoja. Yhdellä sillalla ei voinut mitenkään nähdä tuleeko ketään vastaan. No ajelin sillan yläkuolokohdan yli muutaman matkan ennenkuin hoksasin ettei toisella puolella siltaa mahdukkaan ohittamaan vastaantulijoita. Ratkaisin ongelman peruuttamalla takaisin sillan laelle jossa oli 50cm leveämpi kohta. Kovasti tööttäilivät pikkuautot hädissään kun pakittelin päälle.

Palatessa kyytille nousi Yrjö. Liekö merisairaus vai norovirus vai matkapahoinvointi, takaosasto pyhitettiin sairasosastoksi, viisi äijää koki pitkän kotimatkan, 17 tuntia pöntön läheisyydessä ei oo herkkua kenellekään.

Ensi vuonna uudestaan

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/