Kylähullut Kulkurit


Keskustelu    Galleria   
Tänään on 24 Syys 2018 04:28

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 77 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 26 Elo 2015 15:12 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 27 Loka 2014 17:57
Viestit: 88
Truck: Volvo B57 -81 /Wiima
Location: Laukaa
Member id: 250
Nyt siis projektiaihion etsintä on loppunut ja sopiva aihio löytynyt...
Aihioksi valikoitui Volvo B57 Wiiman korilla, -81vm. Matalalattiabussi...
Bussi oli siis valmiiksi purettu. Penkit olivat pois ja takaosan lattiaa madallettu.
Mehän kävimme katsomassa aihiota yhtenä hyvin sateisena iltana. Emme oikeen hetkessä lämmenneet, koska no, sitä vettä tuli ulkona ja bussin sisällä ja ja ja... Ikkunoita rikki, hivenen vihreää kasvustoa sisällä ja ulkona.... Bussi ei ollut ajokunnossa, emmekä saaneet sitä akkujen uupumisen vuoksi käyntiin.Lupasimme palata asiaan... Mutta jotain siinä jäi kuitenkin kytemään. Myyjä vakuutti, että tekniikka toimii ja ei jarruissakaan isoa vikaa ole. Ja näimme vihkosen, mihin oli tosiaan merkitty kaikki tankkauksista lähtien. Asiaa pohdimme kotona muutaman päivän...
Projektiahan tai sen suunnittelua ylipäänsä hidasti myös, että meillä ei ollut talli/hallipaikkaa ollenkaan. Edes niinku tiedossa. Ja kerrostalossahan ei kamalasti remonttia pihalla tehdä.
Mutta nuohan nyt on vaan ihan sivuseikkoja ja asioita, mitkä on helposti korjattavissa. Eikä me annettu niitten hidastaa tätä "unelman toteutumista" tai sen aloittamista.
Niin siinä sitten kävi, että lähdimme tätä lähimaastoa haravoimaan isännän kanssa pyörillä ja kappas. Halleja löytyi jos jonkinlaisia. Mutta ei sitä "meille sopivaa". Kunnes sitten kotimatkalla ajoimme sen hallin ohitse, minkä ohi olin ajanut autollakin kymmeniä kymmeniä kertoja... Siihen kurvasimme pihaan pyörillämme ja pyörimme hallin kulmalla. Tää ois loitava! Ja tohon vois muutta asumaankin!
Niin siitä sitten löytyi ovesta, auringon haalistama lappu, missä puhelinnumero...
Yksi asia johti toiseen. Toinen kolmanteen ja joo, nyt meillä on hallipaikka ja hallin päätyyn tulee meiän uus vuokrakoti, kunhan saadaan remontti tehtyä.
Sen jälkeen soittamaan Volvon omistajalle. Me otetaan se! Haetaan kun on ajokunnossa.
Eipä siinä kauaa mennyt, kun tuli viesti, että nyt tämä on ajokunnossa. Ja eilen sitä sitten lähdettiin hakemaan. Isännän kanssa kahdestaan.
No, faktat oli tiedossa. Pidempään seissyt. Jarruissa vikaa, jotka nyt siis korjattu. Varasimme työkaluja matkaan ja asenteella, kyllä se omaan pihaan saadaan, liikkeelle.
Hakumatkaa oli 260km. Aamusta siis liikkeelle. Isännälläki vapaapäivä.
Ensin lähimmälle konttorille, että saadaanko siirtokilvet. Jos ei saada, mitäpä sitä suotta sitten pidemmälle lähtemään. Saimme me, vaikka eipä mulla enään vissiin nykylainsäädännön mukaan ole ajo-oikeutta linja-autoon. Sillon nuorena tyttönä ku niitä kuitenki tolla C kortilla ajoin, siirtoajoja ja testiajoja, mut vissii enää en saisi niitä ajaa. Niin tää maailma muuttuu....
Mutta tää ei siis siirtokilpien saantia hidastanut, D merkinnän puuttuminen minun ajokortista.
Siellä se linja-auto sitten seisoi, valmiina pihassa. Yllätys oli todella positiivinen! Sitä oli siistitty. Ikkunoita pesty. Ajettu ja muutenkin laitettu sellaiseen kuntoon, että sillä on turvallisempaa ajaa. Myös muistikuva linja-autosta muuttui. Ei se ollutkaan niin "rujo romu".
Kaupat siis tehtiin ja eikun menoksi.
Lähtiessä tiedettiin, että juu, seissy pitkään. Jarruis ollu vikaa. Ja joo, renkaissa vähän repeymää tai halkeamaa tai miksi sitä nyt kutsuis. Mutta mulla ei kamalan luja luotto kyllä ollu siihen, että se kulkis ku unelma kotiin saakka.
Isäntä meni siis eellä. Mä hippi-bussilla perässä. Olimme sopineet, että varovasti mennään ja soitellaan jos jotai tulee...
No, niihä siin kävi, et isäntä unohti innoissaan sen "varovaisuuden" jne. Ajo ku pikkupoika innoissaan eteenpäin. Ja mikäs sen mukavampaa, kun innoissaan oleva isäntä. Pitääki olla innoissaan! Olin minäkin!
Mut ku siellä peräs tulin ja sitä valkoista usvaa hetken kattelin ja sen jälkeen sellaisen palaneen katkun kera ajelin ja isännälle yritin soittaa useampaan otteeseen, et hei, joskos katottais missä vika.....
Jostain syystä sen puhelin oli kaput. No, Soneran liittymä oli jo vaihtoon mennykki ja täs ny ootellaa uuen operaattorin toimivaa liittymää, juuriki tästä syystä, että liian usein puhelut ohjautuu suoraa vastaajaan, vaik puhelimessa ei oo vikaa. No, niin nytkin. Puhelut meni vastaajaa ja isäntä vaa jatkaa matkaa...
Piti sit ottaa toiset keinot käyttöön. Torven soittamine ei tuottanu tulosta. Eikä kyl valojen räpsyttäminenkää... Siin kohtaa aattelin, et jään kyl sen verran kauas, et jos rengas räjähtää tai jotai, ni...
Ja just siin kohtaa nään, kuinka (huom, takana tulevan näkökulmasta) bussi alkaa heittelehtii... Sydärihä siin tuli. Miljoona ajatusta... Menikö rengas? Hirttikö rengas kii? Jarrut? jnejne?? MITÄ IHMETTÄ TAPAHTUU??? Onko se koht kyljellää ojas?
Ja samalla kyl jossai pääkopan uumenis alko ihmetys. MIks ei syty jarruvalot?
No, eipä siin mitää. Kohta se matka jatku taas suoraan...
Savuki lakkas eikä palaneen katku ainakaa mulle asti enää tullu. Isäntä se jatkaa suoraan eteepäi ja kaik näyttää olevan kunnos. Paitsi mä. Sain kyl sellase sätkyn, et ei mitää rajaa. Enpä mä siin autosta ollu huolissaa, vaan kuskista.
No, sit ku se pysähty, nii niinhä mulla pääsi muutama ärräpää, et mitä ihmettä sä oikee touhuut????? No, toine oli vaa kokeillu, onko ohjaukses väljää. Ja joo, oli se nähny kerran et räpsytin valoi, mut....
Ja ai, ei puhelin toimi.
Joo.
No, siin, et mä sain pulssini taas jokseenki kondiksee, meni kyl aika pitkä aika...
Pääasia, et kaik kunnos. Ja se, miks sitä savuu tuli ja hajuu, ei selvinny: Mutta ihmekkö tuo, jos auto pitkään seissy.
Rengaspaineita käytii tarkistaa matkalla ja vaihdettii välillä kuskia. Oliha sillä ilo ajaa. Vaik vähän se oli hapuilemista. Onhan siitä varmaa se 10-15 vuotta, ku viimeks oon bussilla ajanut. Ja "kunnon kuorma-autollaki" ajamisesta on ainaki se 8 vuotta.
Mutta tuohan toimi ku unelma. Vaihteet meni sisää aivan ku itsestään. Ei mitään ongelmaa. Kytkin, jarrut, kaikki toimi. Kyllä mä nii tykkäsin ajaa!!! Ainoastaan lämmöt heittelehti välillä. Mutta siihen autto vauhdin hiljentäminen. Eikä se koskaan noussu liian korkeelle. Kunhan eli.
Mutta sit iski nälkä ja pakko oli pysähtyä. Sammutin auton huoltsikan pihaan ja huomattii, että nestettä puskee syylärin korkin välistä. Lämmöt ei ollu kyl tapis, ku siihen tulin, et vika on jossain muualla. Otettii korkki irti ja sieltä oli menny se tiiviste ihan kokonaan rikki. Mukana ei teitenkään ollu mitään tiivisteeksi kelpaavaa. Yllätys.
Isäntä sai huoltsikalta paksunpaksua nahkaa, jolla saatiin korkki tiivistettyä.
Ku siitä sitte yritettii lähtee, ni kappas, ei lähe käyntii! Ei tapahu mitää.
Lisävirtaa hippi-bussista annettii.
Ei auta.
Sulakkeet, ok.
Mietittii, et ei varmaan sit riitä virta tosta 12v järjestelmästä tohon 24v järjestelmään. Eikä näy isoja autoja lähistöllä, jolta vois kysyä apua.
Isäntä sitten rupes tarkastelemaan niitä johtoja tarkemmin. Hiomapaperin kanssa kävi niitä läpi. Oltiin me siinä tunti jos toinenki jo vietetty kun sitten pihaan saapuikin rekka. Minä sinne kysymään, et joskos saatais virtaa tohon projektiin...
Lupasi. Mutta samaan aikaan selkäni takaa kuuluikin ison moottorin murinaa. Johtojen putsaus oli auttanut ja bussi oli tärähtänyt käyntiin! Jeeee! Matka voi jatkua!
Kerran pysähdyimme ostamaan kahvia ja teetä, kun mulla alkoi silmää luppasee ihan liikaa. Oli jo ollut pitkä päivä.
Mutta ennen puoltayötä olimme määränpäässä. Hallin päätyyn parkkeerasimme bussin ja lähdimme kotiin.
Unohtu siinä sitten kysyä isännältä, että vieläkö ne lämmöt heittelehti sen tiivistämisen jälkeen. Mutta tuo selvinnee aikanaan.

Todella positiivisella ja tyytyväisellä mielellä tässä ollaan. Tästä on hyvä jatkaa. (Kunhan ensin saadaan se oma koti remontoitua)...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 26 Elo 2015 15:31 
Apukuski

Liittynyt: 24 Kesä 2015 09:18
Viestit: 12
Truck: MB 0 303
Location: keski-suomi
Onneksi olkoon :) Hieno tarina ja paljon voimia ja tsemppiä!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 26 Elo 2015 16:41 
Vapaaherra
Avatar

Liittynyt: 10 Marras 2007 15:29
Viestit: 2625
Truck: Volvo B10M
Location: Vihti
Hieno kertomus. Ainakin asennetta löytyy. Tervetuloa kokonaisvaltaisen harrastuksen pariin.

_________________
Don't need PgD to drive my GMC
Rölli - Volvo B10M Berkhof Excellence -87 / Chevy Starcraft G30 -02 - 01


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 26 Elo 2015 17:38 
Kansleri
Avatar

Liittynyt: 01 Elo 2012 10:33
Viestit: 1149
Truck: Carrus 502 B10M
Location: Nurmijärvi Rajamäki
Member id: 149
Onnea ja Voimia vaan uuteen projektiin, ei taida enää olla vapaa-ajan ongelmia :wink:

_________________
Bussi on pop.
Volvo B10M Carrus star 502 -95 "Shakki"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 07:23 
Vapaaherra
Avatar

Liittynyt: 18 Loka 2005 08:54
Viestit: 2395
Paikkakunta: Jokela
Location: Jokela
Member id: 015
Onnea ja menestystä valitsemallanne tiellä :lol:

_________________
Volvo B10M(THD101GD)/Ajokki Royal-90, Scania K113/Carrus Star 602-95


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 11:14 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 27 Loka 2014 17:57
Viestit: 88
Truck: Volvo B57 -81 /Wiima
Location: Laukaa
Member id: 250
Kiitos kiitos. Onnea tässä tarvitaankin!!
Ja kärsivällisyyttä ja ja ja....
Autohan löytyi täältä, kylähullun ostoilmoituksen tuloksena. Kiitos siitä!
Kuin myös positiivista ja hyvää palautetta haluan antaa myyjälle! Kaikki oli juuri siten kun hän sanoi ja oikeastaan, vielä paremmin!
Joten, kiitos!

Sellane ongelma tossa unohtuki mainita, että emme saaneet koko matkan aikana puhallusta toimimaan muutoin, kun et lämmintä puhalsi. Kuumaa suorastaan. Et oli kyllä lämpimät olot ajaessa. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja puhallin lykkäs lisälämpöä riittävästi!
Jos joltakulta löytyy ohjekirjaa tai korjausopasta, niin enemmän kun mielellään kyseisiin opuksiin tutustuisimme.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 12:04 
Vapaaherra
Avatar

Liittynyt: 18 Loka 2005 08:54
Viestit: 2395
Paikkakunta: Jokela
Location: Jokela
Member id: 015
Volvot on lämpösiä autoja :lol: :oops: :lol:

_________________
Volvo B10M(THD101GD)/Ajokki Royal-90, Scania K113/Carrus Star 602-95


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 13:21 
Kansleri
Avatar

Liittynyt: 07 Heinä 2013 21:16
Viestit: 1143
Truck: Neoplan N214 SHD
Location: vantaa
vai volvo kuskit käy aina lämpöisinä ;)

_________________
peltiliiteri.com


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 15:53 
Kuski

Liittynyt: 24 Joulu 2011 00:24
Viestit: 23
Truck: holiday rambler
Location: kokemäki
kiitos vaan ostajille ja toivottavasti tulee valmiiksi joskus kun mun tahdilla siihen olis menny vielä muutamia vuosia.
tommosen linkin löysin täältä joskus http://bus.henet.fi/documents_ae/voitelukohteet.gif
pikkasen harmittaa mutta toisaalta mieltä lämmittää se että tilasin samana päivänä rahoilla 3kk thaimaan matkan ja loput sijotan leo olueen ja naisiin :)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 16:06 
Kuski

Liittynyt: 24 Joulu 2011 00:24
Viestit: 23
Truck: holiday rambler
Location: kokemäki
http://bus.henet.fi/documents_ae/Volvo_ ... INNISH.pdf
salasana wiima


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 16:30 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 12 Tammi 2015 11:50
Viestit: 79
Location: Jyväskylä
ei muuta kun voimia projektiin... :D


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 17:20 
Ajoneuvos
Avatar

Liittynyt: 29 Loka 2013 08:22
Viestit: 697
Paikkakunta: Keski-uusimaa
Truck: scania k92
Location: Järvenpää
:) samaa toivotan minäkin... "onneva ja voimia" :)
Enkä ois ollenkaan pahoillani jos vaik viskaisitte kuvilla ja hyvillä tarinoilla mitenkä rojekti etenee... ( oon kuiteski just sen verran peruskoulussa oppinu että osaan lukee...ja se on kivaa... ja kuvia on kiva katella :) )
Mut ei muutaku "tsemppistä" :)

_________________
Ennen oli nuoruus ja hulluus... Kohta tulee vanhuus ja pähkähulluus...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 27 Elo 2015 18:20 
Rattiamiraali
Avatar

Liittynyt: 15 Heinä 2012 22:26
Viestit: 276
Truck: Scania Bf 80
Location: Mikkelin kupeessa
onnea rojektin:)

_________________
Scania Bf80 "vajokki" 5000.

Siinä Volvo veti missä Kaania vapis.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 28 Elo 2015 20:01 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 27 Loka 2014 17:57
Viestit: 88
Truck: Volvo B57 -81 /Wiima
Location: Laukaa
Member id: 250
projektin hakumatkasta...

Kun tuo kauniimpi aktiivisempi puoliso lähti reissuun niin laitetaampa salaa pikku pätkä videoo... 8) jos se nyt onnistuu... kokeillaas sitten linkitystä... onkohan se sallittua :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=WiCE1ctlLrc&feature=youtu.be


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 28 Elo 2015 20:30 
Vapaaherra
Avatar

Liittynyt: 09 Elo 2011 13:16
Viestit: 2283
Truck: Hino Blue Ribbon -91
Location: Tauranga, NZ
"Yksityinen video, ei voi näyttää..."


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 28 Elo 2015 20:50 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 27 Loka 2014 17:57
Viestit: 88
Truck: Volvo B57 -81 /Wiima
Location: Laukaa
Member id: 250
hö... no nyt kävin muuttamassa julkiseksi. Näkyiskö nyt?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 28 Elo 2015 21:11 
Vapaaherra
Avatar

Liittynyt: 09 Elo 2011 13:16
Viestit: 2283
Truck: Hino Blue Ribbon -91
Location: Tauranga, NZ
Nonni! Jopas oli!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 28 Elo 2015 23:14 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 12 Tammi 2015 11:50
Viestit: 79
Location: Jyväskylä
näyttipä aika tutulta hommalta tuo "tuntemattomaan " hyppääminen...itse lähdin kans ihan randomilla tuota omaani tutkailemaan... :lol: piti mennä vaan katsomaan eikä muuta..takasin vaimon kanssa lähdettiin ja hyvän matkaa jo kotiin päin tultiin niin sanoin vaimolle et eiköhän viedä samalla reissulla tuo kotiin.. :D ..

btw ootte ihan tuossa vieressä ei oo tästä matkaa paljon vihtavuoreen melkein äkäisempi kaveri jo huutaa asiansa :lol: :lol: ...jos on kiinnostusta hakea "mallia" niin ei muuta ku yv:tä kehiin niin voi tulla vaikka "vauhtia" hakemaan..ei sillä että mistään mitään tietäisin mutta voin aina yrittää.. :lol: :lol:


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 29 Elo 2015 06:29 
Kansleri
Avatar

Liittynyt: 05 Helmi 2005 15:35
Viestit: 1261
Paikkakunta: Kokkola
Truck: Volvo FH12 380 XL
Location: Kokkola
Member id: 048
Hyvin kulkee .........pääsee vaikka Tuuriin :D :D T. Ari

_________________
#048


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 29 Elo 2015 19:06 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 27 Loka 2014 17:57
Viestit: 88
Truck: Volvo B57 -81 /Wiima
Location: Laukaa
Member id: 250
kyllä tuuriin tullaa, mutta tullaan vielä nykyisellä pelillä eli "hippibussilla" VW LT35. hhmm.. mikäli kumppani ilmaantuu edelliseltä reissulta jostain päin ahvenanmaata :)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 29 Elo 2015 19:12 
Ajoneuvos

Liittynyt: 25 Touko 2011 17:10
Viestit: 852
Truck: 1968 Vanaja Ajokki
Location: Lapinjärvi
En kattonu videota, ku ei tääl maalla taas jaksa netti toimia. Mut kysyisin millä tavalla nämä "aiheeseen liittyvät" videot niin sanotusti liittyvät aiheeseen? :shock:

1:58
Shoreham Air Show, Sussex - Plane Crash
Dan Tube
6 344 539 näyttökertaa

0:28
Power truck show 2015 Onnettomuus(rengas irtoaa)
Suabbi Productions
88 671 näyttökertaa

2:24
Sekopää ykä käy käsiks ja potkii mopoja
Ja ana
216 010 näyttökertaa

0:16
2m Wedge-Tailed Eagle takes down Drone. Watch it Punch it out of the sky - Australia (Eagle is Fine)
Melbourne Aerial Video
5 208 307 näyttökertaa

1:31
Drone pilot spots man sunbathing on top of wind turbine 200ft above ground
News Time
2 339 613 näyttökertaa

_________________
Lahti32 kirjoitti:
Piirikortit poistuvat alle 1980 malleissa ja ajo-ominaisuudet alle 1970 mallisissa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 29 Elo 2015 19:56 
Kansleri
Avatar

Liittynyt: 30 Heinä 2011 20:05
Viestit: 1450
Truck: Haaveena vasta
Location: Lappeenranta
Oisko selaimen välimuistin tyhjennyksen paikka. On se hyvä että youtubessa ei oo pornoo, kävis käry :D

_________________
Rosmo


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 29 Elo 2015 21:36 
Ajoneuvos

Liittynyt: 25 Touko 2011 17:10
Viestit: 852
Truck: 1968 Vanaja Ajokki
Location: Lapinjärvi
:D En tiiä. En oo kyl kattonu drone-, mopojenpotkimis- tai plane crash -videoita.

Joo mut asiaan takas. Hemmetin hieno tarina bussinhakureissusta. Veikkaan että seuraavat vuodet tulevat olemaan opettavaisia, samalla antoisia. Toivon ainakin. Tää on kiva harrastus ja yhdessä on kiva harrastaa.

_________________
Lahti32 kirjoitti:
Piirikortit poistuvat alle 1980 malleissa ja ajo-ominaisuudet alle 1970 mallisissa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 30 Elo 2015 08:19 
Kansleri
Avatar

Liittynyt: 30 Heinä 2011 20:05
Viestit: 1450
Truck: Haaveena vasta
Location: Lappeenranta
Katoin noita siun listaamia videoita tarkemmin ja tajusin, et tota mopojen potkimista lukuunottamatta mie oon kattonu ne muut :shock: Pari muutaman päivän sisällä ja loput muutaman viikon :?

Kyllä volvossa hommaa piisaa, mut siitä tulee taatusti persoonallinen peli. Miun villi veikkaus on, että sillä reissataan kokoajan ja rakennetaan siinä sivussa :)

_________________
Rosmo


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: Volvo tuli taloon..
ViestiLähetetty: 30 Elo 2015 16:51 
Kokenut kuljettaja

Liittynyt: 27 Loka 2014 17:57
Viestit: 88
Truck: Volvo B57 -81 /Wiima
Location: Laukaa
Member id: 250
Kiitos Partakukko linkeistä! Ja mikäs sen parempi sijoituskohde rahoille, kun matka, Leo olut ja naiset... Kokemuksiahan nekin! =)
Rantarosvo. Mä luulen, että tuo rakennetaan ensin "valmiiksi", eli puolivalmiiksi ja sitten vasta reissataan. Autosta kun täytyy tehdä talviasuttava, niin se vienee oman aikansa purkaa ja rakentaa uudelleen.
Toki puolivalmiilla pärjää kesäoloissa. Niinhän se isäntäkin heti sanoi, että patjat vaan lattialle ja Tuuriin tolla. Mutta täyty sitä toppuutella, että en todellakaan ehdi autoa siivota ennen Tuuriin lähtöä. Et, kyl muuten mutku.....


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 77 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: leemu ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja

Etsi tätä:
Hyppää:  
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com