Sivu 1/1

Autopaikka tallinnanlaivalta?

Lähetetty: 16 Loka 2018 14:51
Kirjoittaja Zuikkis
Hei,

kysynpä vähän hölmöä asiaa, mutta varmasti kaikille meren ylittäjille tullut eteen.

Laivayhtiöiden nettisivujen kautta ei saa 12m pitkälle "henkilöautolle" varattua paikkaa muuten kuin "auto+peräkärry 12m" -nimikkeellä.. Kehtaako sen tuolleen tehdä vai oletteko soitelleet asiakaspalvelun kautta?

Re: Autopaikka tallinnanlaivalta?

Lähetetty: 16 Loka 2018 15:38
Kirjoittaja KajNyy1
Tämä johtunee matkustaja silloista Helsingin päässä laivaan mennessä. Mutta minä sain mennä kun Volvo B10M akseliväli on vain 6m eikä siten joudu pyörät koukkaamaan lian läheltä vesirajaa. Mutta kerran olen mennyt tuon välin rahtipuolella edestakaisin lippu on kalliimpi mutta sauna ruokailu ja hytti kuulu kuskille mukaan paketin hintaan.
PS! oma kokemus on yli 20 vuoden takaa.

Re: Autopaikka tallinnanlaivalta?

Lähetetty: 16 Loka 2018 16:31
Kirjoittaja Timppa
mulle puhelimessa möi tolleen kun kysyin että onko halvempaa pakettia , takatullessa tallinnanpäässä ilmoitti ettei noin käy sanoin että toimistolta möivät . oli linjaauto kyseessä , matkailu bussille toi käy paremmin .

Re: Autopaikka tallinnanlaivalta?

Lähetetty: 16 Loka 2018 18:50
Kirjoittaja Wowbagger
Eckeröltä ostin projektin hankittuani tuon auto+peräkärrypaikan, mut check-inissä eivät tykänneet ja sanoivat että olisi puhelimitse pitänyt varata. Olin kyllä sen verran ajoissa, ettei tullut ongelmia ja oikean pituinen/korkuinen paikka oli olemassa.

Re: Autopaikka tallinnanlaivalta?

Lähetetty: 07 Marras 2018 23:04
Kirjoittaja vko516
Joka kerta ollaan varattu Tallinkilta heidän ohjeiden mukaan Paku+Peräkärry mittojen mukaan. Check-inissä ovat pari kertaa ihmetelleet kun ollaan linjurilla henkilöautojen seassa. Huom, Länsiterminaalista mahtuu vain oikeasta reunasta ajamaan. Joka kerta ollaan päästy privaatisti sieltä. Yleensä jätetään auto kauemmaksi ja joku menee jalkapelillä henkilöautokaistalle passi kourassa hakeen lippuja.

Tämä menetelmä pätee ainakin Tallinkilla Viroon ja Ruotsiin, sekä viimeks mentiin Wasalinellä Uumajaan, tuolla piti peruuttaa laivaan. Ei kannata jättää emännälle ajovuoroa.

Re: Autopaikka tallinnanlaivalta?

Lähetetty: 08 Marras 2018 14:30
Kirjoittaja silvarello
Onkos kokemusta parkkeeraamisesta länsiterminaalin liepeille Tallinnan reissun ajaksi? Voisihan tuon viedä sinnekkin, mutta en kuitenkaan oo ajokunnossa niin miksi..
Tuliaiset kulkis mukavemmin tuossa kuin viistokeula Taunuksessa.

Re: Autopaikka tallinnanlaivalta?

Lähetetty: 10 Marras 2018 15:23
Kirjoittaja Jule
Ei kai niillä bussipaikoilla mitään aikarajaa ainakaan kyltillä merkittynä ole, mutta eihän niitä tuohon ole tarkoitettu. Muutenhan tuo länsiterminaali, ja sen ympäristö on ihan perseestä.